29. februar, 2020  |  Skrevet av Sol Eyes

Medisinsk turisme

Medisinsk turisme er reiselivsnæringen hurtigst voksende sektor i Europa. Helse- og wellness-turisme ser en massiv økning på 10-15 % hvert år. Spania har beholdt sin plass som en av de mest populære landene å reise til fra Skandinavia, de Britiske øyer samt Baltikum. 

Hvorfor tiltrekker privat helsebehandling i utlandet? 

Dagens reisende pleier å være meget prisbevisste og gjør sammenligninger mellom privatklinikkbehandling i sitt hjemland og f.eks. i Spania. De som vil slippe unna litt billigere, eller slippe lange ventetider, drar gjerne til en privatklinikk der de kan kommunisere på sitt eget språk, med pålitelig behandling av høy kvalitet, og samtidig passer de på å kombinere de medisinske behandlingene med vanlig turisme.

Privatklinikk hvor du kan kommunisere på ditt eget språk.

Stadig økende priser for helsebehandlinger og lange køer til nasjonale helsetjenester i EU-landene får mange reisende til å søke seg til ulike behandlinger i utlandet.  

Sol Eyes internasjonale klinikker på Costa del Sol i Spania spesialiserer seg på øyemedisin, -kirurgi og legetjenester i verdensklasse. Foretaket har eksistert siden 2014 og har ekspandert i jevn takt siden den gang. I dag har de to klinikker i Málaga-regionen, med øyeklinikker der du kan dra nytte av deres øyespesialisttjenester som f.eks. årlige undersøkelser, spesialpleie, tørre øyne-behandling, laser øyeoperasjon eller bli kvitt stær eller synsproblemer knyttet til alder. Den medisinske avdelingens tjenestetilbud omfatter ortopeder, karkirurg, plastisk kirurg, fysioterapeuter, gynekolog, urolog og kosmetologer, alle i verdensklasse. Du tas hånd om av erfarne spesialister som garanterer at du er i gode hender. Klinikkene består av lokaler designet ned til minste detalj etter Dr. Petri Oksmans ønsker, med topp moderne undersøkelses- og behandlingsutstyr samt at de tilbyr den samlede erfaringen av personalets titusenvis av utførte inngrep i løpet av flere decennier.

Spesialister i verdensklasse som garanterer at du er i gode hender.

Pasientfortelling

"I dag, på årsdagen etter min linseoperasjon, begynte jeg å tenke på hvordan alt gikk til. Det føles som en bra beslutning å bytte ut Finland og frost i midten av januar til Spanias varme, for å ta hånd om problemene med synet som jeg har gått lenge med. I over 40 år hadde jeg klart meg uten briller, og tanken på lesebriller føles unaturlig for meg. Forundersøkelsen ble gjennomført på feriens første dag. Så kunne min kone og jeg i fred og ro nyte noen gode tapas, fine sandstrender, fjellandsbyer, vandring og den andalusiske solen. På selve operasjonsdagen følte jeg meg litt anspent, men personalet hos SolEyes fikk meg til å slappe av raskt, takket være deres sikkerhet og trygghet innen sitt fag. Operasjonen i seg selv var lett og gikk raskt, og bare 15 minutter etter operasjonen kunne jeg lese teksten på mobilskjermen, noe jeg ikke hadde kunnet gjøre på lenge – så følelsen var fantastisk! 

Topp moderne undersøkelse- og behandlingsutstyr.

Jeg vil rette en stor takk til den dyktige øyekirurgen Petri Oksman, og jeg kan varmt anbefale SolEyes. Dette var en ferie som jeg fikk både nytte og glede av for resten av mitt liv!", forteller Juha, 50 år.

Annonse
Annonse

Siste nytt

Ny lov for byplanlegning på vei

Byggebransjen i gang igjen

Bekymring for de mange små Covid-19 utbruddene

Plaza Mayor utvider sitt designeroutlet

Coronakrisen rammer eiendomsmarkedet

Covid-19: bekymring for nye små utbrudd

Annonse
Annonse

Les også

Tordesillas

Skrevet av Rikke Iuell Printz

Tinto de Verano og andre avkjølende spanske sommerdrikker

Plast-diett – Del 1: Plast-diett på kjøkkenet

Casabermeja – fin småby med Andalucías største arkeologiske frilufts ’museum´

10 gode råd for å unngå hackerne i sommerferien

10 spanske byer

På den andre siden... Hvor ble generasjonsskiftet av?

Annonse

Les også

Baraja española - den spanske kortleken

Skrevet av Sara Laine

Espadrillos

Skrevet av Rikke Iuell Printz

Picassos liv sett gjennom Kunst, kjærlighet og slagene mellom

Skrevet av Jette Christiansen

SHOPPEDILLA

Skrevet av Karethe Linaae
Annonse

Dekker private reiseforsikringer når det er epidemi?

Skrevet av Det Norske Magasinet

Bli palmefadder!

Skrevet av Det Norske Magasinet

Veras Veranda: Havregrynskaker

Skrevet av Natalina Atlanta Bramsted

Nytt fra Sjømannskirken (Juli/August 2020)

Skrevet av Det Norske Magasinet
Annonse
Annonse
Annonse