15. mai, 2020  |  Skrevet av Pernille Kaas

En tid med utfordringer for alle

Hverdagen har blitt snudd opp-ned for alle. Alt er annerledes. Ingenting fungerer som før. Det er en utfordring for alle, både privat og profesjonelt. 

Forsikringsbransjen hører inn under kategorien ”essensielle bransjer”. Derfor holder vi åpent ”på avstand”. Ønsker du å innhente tilbud på forsikring, tegne en ny forsikring, endre din nåværende forsikring eller melde en skade, kan du kontakte oss pr. telefon eller e-mail i den normale kontortiden. Vår kontortid er mandag til fredag fra 10:00 – 14:00 og 15:00 til 17:00. Frem til nå har alle medarbeidere hos Kaas & Kirkemann Forsikringsmeglere jobbet online hjemmefra. Fra 27. april begynner vi å jobbe fra kontoret på skift, så vi kan overholde den anbefalte avstanden mellom medarbeiderne. Dessverre kan du ikke besøke oss på kontoret foreløpig. Vi må vente til myndighetene gir instrukser vedrørende gjenåpning av kontorer. 

Vi har hatt kunder som har trengt bil-hjelp i løpet av unntakstilstanden. Bil-hjelpen fungerer nesten normalt. Det kan dog være en utfordring å finne verksteder som reparerer private biler, motorsykler etc. Mange verksteder er lukket, eller reparerer kun kjøretøy til profesjonell bruk. De fleste takstmenn har også meddelt at de ikke takserer biler, med mindre det kan gjøres digitalt. Forhåpentligvis begynner verkstedene å åpne opp for flere funksjoner snart, så man igjen kan få reparert bilen sin.

Vi har også en del utfordringer når det gjelder skader i boliger og forretningslokaler. Mange håndverkere rykker kun ut i meget akutte situasjoner. De fleste takstmenn takserer kun hvis det kan la seg gjøre via videokonferanse.

De fleste av oss vil helst ikke til lege eller på sykehus i disse tider. Det er dog visse tilfeller hvor man er nødt. Selv om det er unntakstilstand hjelper vi fremdeles med autorisasjoner fra forsikringsselskapene. Hvis du er vant til å komme på vårt kontor for å få en autorisasjon, kan du i stedet for ta et bilde av dokumentasjonen og sende den pr. email. Deretter sender vi deg autorisasjonen.

Det har oppstått mange spørsmål i løpet av denne krisen vedrørende dekning av forsikringene, bl.a. om det er nødvendig å ha bilforsikring når man nå ikke kan komme inn i Spania, m.m. Du kan finne svar på mange av de spørsmålene som mange har akkurat nå på vår hjemmeside www.kaaskirkemann.com under ”Nyheter og Information”.

Vi vil gjerne si takk til våre kunder for den forståelsen og tålmodigheten som de har utvist i løpet av denne krisen. Forhåpentligvis er Spania kommet over det verste nå, og vi kan se frem til lysere tider. Dere må ha det godt alle sammen, og passe på dere selv og de andre. 

På forhåpentligvis snarlig gjensyn, Pernille Kaas

Annonse
Annonse

Siste nytt

Fryktet forbryter fengslet i Fuengirola

Mer regn på vei

Covid-19: smitten helt ute av kontroll

Innbyggere 80+ kan nå vaksineres

Passasjertallet kollapser på Málaga flyplass

Juan Carlos blir delvis ukrenkelig

Annonse
Annonse

Les også

Costa del Sol lukker bygrensene

Skrevet av Det Norske Magasinet

Restriksjonene evalueres nå hver uke

Fryktet forbryter fengslet i Fuengirola

Mer regn på vei

Covid-19: smitten helt ute av kontroll

Innbyggere 80+ kan nå vaksineres

Passasjertallet kollapser på Málaga flyplass

Annonse

Les også

«Vi velger Costa del Sol» 

Skrevet av Karethe Linaae

Ojén - sjarmerende landsby med tamme villdyr

Skrevet av Else Byskov

Den hellige grals vei gjennom 2.000 år til både León og Valencia

Skrevet av Jette Christiansen

7 positive saker som CoVid-19 har lært oss

Skrevet av Gabriella Elkhouri
Annonse

På den andre siden... Blir vi noen gang pensjonister?

Skrevet av Henrik Andersen

10 spørsmål og svar for å unngå problemer ved kjøp og salg av eiendom i Spania

Skrevet av Advokatkontoret.es

Spania - syerskenes paradis

Skrevet av Karethe Linaae

Nevera Solidaria: Solidarisk kjøleskap – Miljøvennlig og tilgjengelig for alle 

Skrevet av Gabriella Elkhouri
Annonse
Annonse
Annonse