17. desember, 2019  |  Skrevet av Øystein Wiig Rambøl

Takk for meg!

Høsten 2009 fikk jeg en telefon fra Helle Espensen i Norrbom Marketing, om jeg kunne tenke meg å skrive litt for Det Norske Magasinet om mat og vin.
På denne tiden hadde jeg vært i Spania siden mars måned 2006, hvor jeg åpnet min lille Bistro O Sole Mio, på det norske anlegget Urb. Elviria del Sol i Marbella kommune.
I 2009 utvidet jeg min virksomhet ved å overta restauranten i Urb. Nordic Royal Club i Estepona kommune.
 
Egentlig var jeg veldig opptatt akkurat da, med driften av to restauranter, men samtidig pirret lysten til å skrive litt om mitt eget fag, da jeg selv er utdannet kokk, servitør og vinkelner (somelier).
Etter da også 3 år i Spania, med alle de fantastiske opplevelsene jeg hadde sett av natur, både ved Solkysten og oppover i fjellene, med store, dyrkede områder med frukt, bodegaer med vin, hetvin og brandy, kjente jeg at det kriblet etter å få bringe mine inntrykk til alle nordmenn og skandinaver på Costa del Sol.
 
Jeg avtalte fremdrift av mine artikler med Helle, og i mars 2010 kom min første artikkel om mat og vin, forent med spansk kultur innen gastronomi, drikke, musikk og historiske monumenter.
Når jeg nå 10 år senere sitter og ser igjennom mine artikler, er det med vemod at jeg velger å takke for meg, men samtidig er det godt å se at alle de tre skandinaviske magasinene til Norrbom Marketing øker i omfang og opplag, og det er enormt stor interesse for det disse magasinene kan spre av glede.
 
Gjennom disse magasinene får leserne informasjon som er svært nyttig for nordiske opplevelser på Solkysten, om arrangementer, konserter, fra Sjømannskirken, og praktisk informasjon fra advokater om hva vi som residenter må vite om å oppholde oss i Spania over lengre tid.
- Samt i påskehøytider og sommerferier, å kunne gi informasjon til alle som er på ferie, om hva som skjer i områdene de oppholder seg i.
 
Det Norske Magasinet, og likeså En Sueco og La Danesa, er blitt en institusjon på Solkysten, og etter mine år som skribent har jeg merket omfanget av dette ved at fremmede personer stopper meg på gaten, eller hilser på meg på flyplassen, som om vi var gamle kjente.
Spesielt hyggelig er det at folk kommer med konstruktive tilbakemeldinger, som viser interesse og initiativ, og som har gitt meg mange nyttige tips gjennom alle disse årene.
Da jeg ble syk i 2012 og hadde hjertestans på motorveien på vei til min Bistro, fikk jeg godkjennelse fra Martin Norrbom til å skrive om min opplevelse.
Det tok ett helt år før det virkelig gikk opp for meg hva som hadde skjedd, og det å få sette ord på en slik opplevelse gjør utrolig godt, og samtidig slipper det også ut noen vonde tanker.
En stor takk til deg Martin, for din alltid utstrakte hånd, din personlige varme, tilbakemeldinger som varmer, og jeg håper at jeg kanskje en gang innimellom kan komme inn med noen kommentarer hvis jeg opplever noe jeg vil bringe videre!
Det er mange jeg gjerne vil få takke i Norrbom Marketing, men jeg velger derfor å takke dere alle sammen for disse 10 årene siden vi møttes første gang på det «danske senteret» ved veien opp mot Mijas.
 
Dog må jeg få takke Mugge for spesiell god hjelp når jeg selv har vært låst fast. Han har laget mine annonser til bistro og arrangementer, og han har kunnet veilede meg til fornuftige løsninger.
Og helt til slutt, må jeg få takke mine trofaste lesere igjennom alle disse årene, for tilbakemeldinger, for hilsener og kommentarer.
 
Kjære leser; Tusen, tusen takk for meg!
Annonse
Annonse

Siste nytt

Antall turister øker fortsatt i Spania

Radarkontroll av biler

Financial Times roser Málaga opp i skyene

ITV-anleggene kollapser

Pensjonen øker

Annonse

Les også

Regjeringen står ikke stille

Skrevet av Det Norske Magasinet

Positiv utvikling i behandling av kreftsykdommer

Antall turister øker fortsatt i Spania

Radarkontroll av biler

Financial Times roser Málaga opp i skyene

ITV-anleggene kollapser

Annonse

Les også

På den annen side... Lærer vi noensinne å leve livet?

Skrevet av Henrik Andersen, henrik@norrbom.com

Marokkos blå perle

Skrevet av Ingvild Mørkved

Nordic Muebles feirer 15-års jubileum

Skrevet av Det Norske Magasinet

Det Norske Magasinet lanserer ny hjemmeside - hva betyr det for deg som leser?

Skrevet av Det Norske Magasinet

Hva byr 2020 på?

Skrevet av Sara Laine, sara@norrbom.com

Ny norsk arvelov vedtatt 9. Mai 2019

Skrevet av Kari Hegdal

Nytt fra Sjømannskirken (Januar 2020)

Skrevet av Det Norske Magasinet

Det myldrende livet

Skrevet av Det Norske Magasinet
Annonse
Annonse