Månedsmagasinet på Costa del Sol
Los Vikingos – Startet høst spill på Mijas Golf Klubb

Los Vikingos - Startet høst spill på Mijas Golf Klubb

Los Vikingos er en golf klubb for nordmenn på Solkysten og spiller turneringer hver 14 dag på forskjellige baner på Costa del Sol. Høst sesongen startet 22. september 2019 med spill på Mijas Golf klubb hvor vi spilte Los Olivos banen som er en av to 18 hulls baner på Mijas.
I strålende solskinn med 28 graders temperatur samlet 23 glade Los Vikingos seg for en hyggelig ettermiddags runde. Vi spilte denne gangen stableford slagspill fordelt på to klasser. Klasse 1 var for handicap 14,6 til 24,8 og klasse 2 var for handicap 24,9 til 36. Det var premiering til de 3 beste i hver klasse samt til de som kom nærmest hullet på banens 5 par 3 hull.
Etter spill samlet alle seg på terrassen til restauranten for drikke og mat samt premiering. Det var gode resultater i begge klasser og følgende ble premiert med vin fra vår sponsor Golf Y Vinos:
Nærmest hullet på par 3 hull
Damer Herrer
Hull 3 Anne Throndsen Vidar Throndsen
Hull 6 Ingen Helge Olsen
Hull 8 Ingen Helge Olsen
Hull 14 Elin Nikolaysen Jack Rist
Hull 16 Ingen Helge Olsen
 
Klasse 1
1. Plass Helge Olsen med 37 poeng
2. Plass Elin Nikolaysen med 35 poeng
3. Plass Gunnar Høye med 34 poeng
 
Klasse 2
1. Plass Ruth Rist med 35 poeng
2. Plass Mona Johansen med 32 poeng
3. Plass Jack Rist med 31 poeng
Neste turneringer for Los Vikingos spilles 10. oktober på El Paraiso og 24. oktober på Atalaya new course. Hvis det er nordmenn på solkysten som har lyst å spille golf med andre nordmenn så er en hjertelig velkommen som gjestespillere. Besøk vår hjemme side losvikingos.net for nærmere informasjon.
Agnar Johansen
President

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.