Månedsmagasinet på Costa del Sol
Reserva de Sotogrande – eksepsjonelle boliger kun 30 minutter fra Marbella

Reserva de Sotogrande - eksepsjonelle boliger kun 30 minutter fra Marbella

Et bredt utvalg av eksepsjonelle boliger kun 30 minutter fra Marbella, i en idyllisk enklave mellom oliventrær, palmer og Reserva Clubs 18-hulls golfbane. Slik er La Reserva de Sotogrande, hvor hvert hus er spesialdesignet for maksimal nytelse av det unike landskapet og den lyse atmosfæren som Middelhavet tilbyr. Det finnes både moderne hus, som er plassert på toppen av bakken og som har enorme vinduspartier og imponerende panoramisk utsikt over havet, samt tradisjonelle villaer nær klubbhuset. Alle boliger er konstruert, så du kan nyte alle fordelene med å bo i La Reserva, hvis urbanisasjoner The Seven, The Fifteen og El Mirador er private boligområder.
 
The Seven

Syv rommelige og eksklusive villaer designet av syv av de mest anerkjente internasjonale arkitektene. Hvert hus tilbyr deg en ekte følelse av ro og tilbaketrukkenhet takket være det hele hektaret av privat land, som er beplantet med frodige hager inspirert av det idylliske landskapet i Provence.
 
The Fifteen

Femten plots med land på 3000 m2. Disse ligger rett nedenfor The Seven. Som et eksempel på at det er ingen grenser for tilpasningen til dine behov i La Reserva de Sotogrande kan nevnes at en klient har kjøpt tre tomter, så denne har 9000 m2 å boltre seg på.
 
El Mirador

Denne private urbanisasjonen består av seks imponerende villaer på et fordelaktig område i La Reserva Club. Urbanisasjonen er designet av noen av de viktigste andalusiske arkitektene og nyter godt av en spektakulær panoramisk utsikt over fincaen og Middelhavet.
 
The Collection

Disse familievennlige og imøtekommende villaene befinner seg i umiddelbar tilknytning til golfbanen og er spesialdesignede for at du kan nyte det uovertrufne andalusiske klimaet og det vidunderlige landskapet i La Reserva.
 
Presentasjonssenter i Marbella

Fra mars vil La Reserva ha et presentasjonssenter like ved Marbella Club. ”Det er viktig at vi er til stede der hvor våre klienter kommer,” forteller Marc Topiol, direktør for La Reserva, og tilføyer at senteret er mye mer enn et salgskontor: ”Senteret avspeiler La Reservas eksklusivitet og gir deg noen sanseopplevelser ut over det vanlige. Det er som å tre inn i en juvelbutikk.”
Det er viktig for Marc Topiol at klienter får hele sanseinntrykket med når de overveier å kjøpe en bolig i La Reserva: ”La Reserva er mye mer enn bare et beboelsesområde. Fordi vi også eier hoteller og lignende virksomheter er vi i stand til å tilby portnertjenester, management av boligen og rengjøring. Kort sagt sørger vi for at huset ’lever’ mens du ikke er der.”
Og servicen rekker langt ut over det vanlige. ”Vi kan få alt til å la seg gjøre her. Har du bruk for yogaundervisning ved din egen pool eller personlig trening i din egen hage, så sørger vi for det. La Reserva er alt hva man forvente av en high class urbanisasjon og mer til.”
 
Gastronomi i verdensklasse

”La meg gi deg et eksempel på eksklusiviteten av våre tjenester: Vi har alliert oss med Bocuse Group. Dermed kan du få en 3-stjernet Michelin-opplevelse i ditt eget hjem. Bocuse Group har også en catering- og eventservice, så man kan underholde sine gjester med de beste matopplevelser. Mange har spurt meg hvorfor vi ikke har brukt noen av de Michelin-restaurantene som i forveien finnes i Puerto Banús, men her har vi vært nødt til å tenke litt utenfor boksen, nettopp fordi vi ønsker å skape noe annerledes.” Franske Poul Bocuse er kjent som paven av gastronomi og århundrets kokk.
 
The Beach – en beach club som du aldri har opplevd den før
La Reserva har allerede overrasket med The Beach, som er det nye innen sosialt samvær, sport, adspredelse og avslapning. Stedet er som skapt til familier, og til dem som vil nyte litt privatliv i dette eksklusive hjørnet av Middelhavet. Som privat innlandsstrand er stedet det første av sitt slag i Spania. Det er et sted hvor gjestene kan nyte et utall av tilbud og aktiviteter midt i naturen; et sted for gode stunder.
Dette innlandsparadiset strekker seg over 3.100 m2 ren sandstrand, hvor voksne, familier og barn kan nyte livet. Med imponerende 226 syd- og vestvendte sol-lounges stilles fasiliteter til optimal solbading til rådighet for stedets gjester.
The Beach har kun vært åpent en halv sesong, men det har allerede vist seg å være en stor suksess. ”Vi åpnet The Beach 15. juli og på grunn av det dårlige været i oktober stoppet sesongen 1. september. Det var helt overveldende så mange besøkende vi hadde på halvannen måned. 11.000 gjester la veien innom The Beach, som jo er åpen for alle. Det krever bare at man gjør en bestilling online. Faktisk kom størstedelen av The Beach’s besøkende fra Marbella, og Marbella har jo allerede sin del av beach clubs. Vi opplevde at folk, især familier, kom til The Beach, fordi her er det familievennlig men luksuriøst, og masse aktiviteter, noe som andre beach clubs nok mangler. Vi hadde egentlig ikke noen forventninger til hvor populært det ville bli, for The Beach ble bygget ut fra mottoet ’build it and they will come’”.
 
Hvorfor Sotogrande?

”Sotogrande har i mange år vært en litt oversett del av Costa del Sol. Det er relativt tett på Marbella og Puerto Banús men har vært forsømt av eiendomsmeglerne i mange år, da eiendomsmarkedet har vært rikelig aktivt i Marbella-området. Men det er en perfekt plassering for et luksuriøst boligområde, ikke minst på grunn av de mange golfbanene i nærheten. La Reserva de Sotogrande er en eksklusiv enklave innenfor en eksklusiv enklave,” avslutter Marc Topiol.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.