Månedsmagasinet på Costa del Sol
Sergio García forsvarer sin tittel i Andalucía Valderrama Masters

Sergio García forsvarer sin tittel i Andalucía Valderrama Masters

Del

Valderrama har alltid vært et spesielt sted for meg.

Ordene kommer fra Sergio García, som deltar og er vert for den fjerde utgaven av Andalucía Valderrama Masters, som finner sted fra 18. – 21. oktober på den prestisjefylte banen i San Roque. Her vil García både forsvare sin tittel, samt være vertskap i forbindelse med sin veldedighetsorganisasjon.
 
Sergio García: “Jeg gleder meg veldig til å komme tilbake og forsvare min tittel, som jeg ble så glad for å vinne. Valderrama har alltid vært et meget spesielt sted for meg, det er en av de beste banene i verden, og den er utrolig velholdt med hurtige greens og en uovertruffen vedlikeholdelse. Her føler jeg meg hjemme,” forteller García i forkant av turneringen.
 
García gledet sine spanske fans i fjor med en følelsesladet seier når han tok sin tredje seier på Valderrama. Før det hadde han vunnet Major-tittelen til Augusta National samt Omega Dubai Desert Classic trofeet.
 
”Å vinne på en bane som betyr så mye for meg, og å gjøre det i en turnering hvor min organisasjon spiller så stor en rolle, gjorde at seieren var enda mer spesiell.”
 
Andalucía Valderrama Masters sponses av Junta de Andalucías avdeling for turisme og sport, og er en av de vanskeligste banene i Europa. De smale fairways er godt flankert av korketrær, greens er små, faste og hurtige, og den vinden som ofte er i området utfordrer konstant spilleren. Fra første slag til det siste hullet er det ingen sikker seier på Valderrama.
 
Sergio Garcías organisasjon donerte alle de innsamlede midlene fra Andalucía Valderrama Masters 2017 til Madrids universitetshospital La Paz for å kunne bidra til en renovering av røntgenavdelingen for barn. 
Han opprettet veldedighetsorganisasjonen i 2002 med det formål å inkludere økonomisk utfordrede barn og unge, bl.a. gjennom sporten som en gratis fritidsaktivitet.
 
Billetter til Andalucía Valderrama Masters kan kjøpes nå, og prisene ligger mellom 8 € og 20 €. Onsdag 17. oktober (Pro-Am) 8 €, torsdag 18. og fredag 19. (første og andre del av turneringen) 12 €, lørdag 20. og søndag 21. oktober koster entreen 20 € pr. dag. Entre er gratis for barn under 14 år i følge med en voksen. 

Billetter kan kjøpes på www.eventbrite.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.