Månedsmagasinet på Costa del Sol
Gransker norske pilleturister
WEB shutterstock 147155294
Tollvesenet i Norge mistenker at den samme legen i Benidorm forsyner flere nordmenn med ulovlige legemidler og narkotiske stoffer som de ikke får utskrevet i så store mengder i Norge. Ifølge tollvesenet ble en mann som kom fra Alicante 17. september stoppet på Værnes flyplass med ulovlige tabletter utskrevet i Spania. I alt hadde mannen med seg 704 tabletter. Til NRK sier tollvesenet at de avdekker stadig flere slike saker og at enkelte tydelig reiser til Spania i ens ærend for å kunne skaffe seg lettere tilgang til slike stoffer, som det er vanskelig å få tak i hos lokale leger. Det handler om opiater og beroligende midler og alle har narkotisk innhold og står på narkolista, ifølge tollvesenet. Samme tendens merker politiet ved Gardermoen og Flesland flyplass.
 
 
Ønsker du å lese flere nyheter, så abonner på vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut til våre lesere hver torsdag ettermiddag. Meld deg på ved å klikke på banneret under.
 
DNM Tilmed-nyhedsbrev 1140x180
 
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.