Månedsmagasinet på Costa del Sol
Eselspark setter Mijas Pueblo på medienes dagsorden

Eselspark setter Mijas Pueblo på medienes dagsorden

WEB shutterstock 204295420
Mijas Pueblo er kjent for sine esel-drosjer, men nå også for sin brutale håndtering av de samme dyrene, noe som har skapt en alternativ turistattraksjon. En video som ble tatt opp av en turist, viser en av eselpasserne som sparker og dytter et tydeligvis utmattet esel. Videoen har skapt stort oppstyr på sosiale medier og i den ellers så stille fjellandsbyen. Spørsmålet om eslenes ve og vel har kommet på dagsorden og har også satt i gang en underskriftsinnsamling og fått flere personer til å kreve en total stopp for esel-drosjene. Den ansvarlige for saken i kommunen, Nuria Rodriguez Cubero, fordømmer handlingen og har uttalt at det blir reagert på saken. Eieren av det berørte eselet har i ettertid sparket eselpasseren som sparket dyret mens det lå på bakken.
 
 
Ønsker du å lese flere nyheter, så abonner på vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut til våre lesere hver torsdag ettermiddag. Meld deg på ved å klikke på banneret under.
 
DNM Tilmed-nyhedsbrev 1140x180
 
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.